Bevrijd jezelf

Het Gay Retreat Weekend vindt plaats binnen een veilige omgeving en wordt met zorg en liefdevolle aandacht begeleid.Bevrijd jezelf....van beperkende gedachten en overtuigingen.Versterk jezelf....met adem, geluid en lichaamswerk.Vind jouw kern....vanuit de authenticiteit van het zijn.

Lees meer »

In connectie en liefde

In connectie, liefde, veiligheid, vertrouwen, verbinding, zielsverwantschap, gelijkgestemdheid, vriendschap en overgave gaan we het Gay Retreat Weekend met elkaar aan. Join us! 27-28-29 september 2024.

Lees meer »

A warm invitation

Wanneer je met een open geest en zonder verwachtingen aan het Gay Retreat Weekend deelneemt, is het mogelijk naar huis te gaan met een aantal geweldige ervaringen. Het gevoel van verbondenheid met gelijkgestemde gay en bi mannen, de mogelijkheid om liefdevol contact te delen met iemand buiten je normale spelparameters.

Lees meer »

Zelfbewustzijn

Bevrijd jezelf van fouten, spijt en wrok uit het verleden. Het loslaten van negatieve gevoelens betekent dat je zowel jezelf als anderen vergeeft, waardoor er ruimte ontstaat voor persoonlijke heling en groei. Onthoud dat het bevrijden van je geest een doorlopend proces is. Het draait om voortdurend zelfbewustzijn om te leren en een toewijding aan persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer »

Inclusiviteit

Liefde tussen twee mensen beperkt zich niet tot gender. Iedereen heeft het recht om lief te hebben wie je wil, ongeacht het geslacht. Het bevorderen van inclusiviteit en het erkennen van verscheidenheid aan menselijke relaties draagt bij aan het creëren van een samenleving waarin mensen vrij zijn hun gevoelens te uiten en relaties op te bouwen zonder veroordeling op basis van hun seksuele oriëntatie. In veel samenlevingen wereldwijd is er gelukkig een groeiende erkenning en acceptatie van diversiteit. In sommige samenlevingen istreurig genoeg het tegenovergestelde het geval.

Lees meer »

Let's go physical!

Fysieke intimiteit tussen mannen varieert van vriendelijke aanrakingen tot romantrische liefde en seksualiteit. Het is belangrijk om hierbij te benadrukken dat fysieke intimiteit niet noodzakelijkerwijs seksueel van aard hoeft te zijn; het omvat ook knuffelen, hand vasthouden en andere vormen van aanraking die warmte en verbondenheid overbrengen.

Lees meer »

Mannelijke energie

Moderne opvattingen over mannelijkheid zijn aan het evolueren, en er is meer erkenning voor de diversiteit aan mannelijke ervaringen en identiteiten. Niet alle mannen identificeren zich me de traditionele opvattingen van mannelijke energie, en dat is maar goed ook! Er wordt steeds meer nadruk gelegd op het aanvaarden van een bredere definitie van mannelijkheid die ruimte biedt voor emotionele expressie, samenwerking en andere eigenschappen die traditioneel als 'vrouwelijk' werden beschouwd.

Lees meer »

8-9-10 maart 2024 VOLGEBOEKT

Het Gay Retreat Weekend op 8-9-10 maart 2024 is inmiddels volledig volgeboekt.  Je kan je nu alvast inschrijven voor het eerstvolgende gay weekend dat plaatsvindt op 27-28-29 september 2024. Let op: de belangstelling is erg groot, wacht dus niet te lang met inschrijven!

Lees meer »

Hoe ben jij gay?

Het bijstellen van je eigen gay zelfbeeld kan een positieve invloed hebben op je mentale welzijn en zelfvertrouwen. Neem de tijd om na te denken over je sterke punten, prestaties en positieve eigenschappen. Vermijd negatieve invloeden en omring jezelf met mensen die je aanmoedigen en positieve energie brengen. Accepteer je eigen fouten en imperfecties als een normaal onderdeel van het mens-zijn!

Lees meer »

De tantrische kus

Tantra gaat gepaard met een langzame en sensuele aanraking. Partners concentreren zich op de sensaties en het plezier van het moment. Sensuele aanraking kan verschillende vormen aannemen, zoals strelen, knuffelen, kussen, masseren en andere vormen van fysieke genegenheid. De tantrische kus is niet gewoon een smakker op de wang. Het is een verkennende, opwindende en lange kus op de mond, waarmee je helemaal in vuur en vlam kan komen te staan. The better you kiss, the luckier you get!

Lees meer »

Waarom elkaar aanraken zo belangrijk is

Aanraking is een primaire levensbehoefte, net zoals zuurstof en voeding zeg maar. Wanneer je wordt aangeraakt komen er een aantal stoffen vrij. Oxytocine (ook wel het knuffelhormoon) is er zo een. Het geeft je niet alleen een ontspannen, veilig en vertrouwd gevoel maar het zorgt er ook voor dat je bloeddruk daalt en dat stress en angst afnemen.

Lees meer »

Adem en energie

Ademwerk speelt een belangrijke rol bij tantra. Partners synchroniseren hun ademhaling, waardoor een diepgaande energie-uitwisseling mogelijk is. Diepe, bewuste ademhaling kan de intimiteit en verbinding versterken!

Lees meer »