Peter Proost
Bedenker, creator, professioneel evenementen organisator
Woont met man en hond in Gelderland

'Na een studie Event Management ben ik vele jaren pr, communicatie & marketing adviseur geweest bij een grote organisatie in de Randstad.
Sinds geruime tijd hou ik me bezig met verdieping in het bewustzijn en spiritualiteit door middel van reiki en yin yoga. Deze elementen laten we terugkomen in de sessies tijdens het Gay Retreat Weekend.
Mijn motto:
Door meer in je lichaam te zijn, kom je uit te veel denken. Je hoofd loopt hierdoor minder vast. Door mee te doen aan het Retreat Weekend kom je dieper in contact met wat je nodig hebt om te durven voelen. Cut the Crap is mijn motto: ontdoe je van alles wat je niet meer gebruikt. Minder ballast is minder chaos in je hoofd'.

Johan Raaimakers
Tantra Teacher en Tantra Practitioner
Woont in Noord-Brabant

'Ik streef er naar om lichaam en geest in balans te brengen. Dat doe ik door middel van verschillende massage technieken. Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot mijn kennis en ervaring van nu. Tijdens het Gay Retreat Weekend laat ik deelnemers de diepgaande werking ervaren die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn.
Mijn motto:
Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel. Het leven kent geen onmogelijkheden en er is altijd hulp uit de andere wereld waar je op kunt rekenen, mits je motieven maar zuiver en oprecht zijn'.

 

Pieter de Vreugd
Tantramasseur
Woont in Utrecht

'In tantra komen twee passies van mij samen: spiritualiteit en seksualiteit. Belichaamde spiritualiteit en seksualiteit verbonden met het hoofd en het hart. In mijn dagelijks leven ben ik hiermee bezig door middel van yoga, meditatie, ecstatic dance, rituelen, ademwerk en het geven van tantra massages.
Met mijn rustige aanwezigheid draag ik bij aan de gronding en veiligheid in de groep. Deze stevige basis is voor mij het uitgangspunt, vanuit hier kunnen we in verbinding met elkaar nieuwe werelden ontdekken in onszelf'.