'Ben je op zoek naar een veilige omgeving waarin je een diepe verbinding met jezelf - en daarmee met andere mannen - kunt ervaren? Dan is deze retreat zeer geschikt; ik heb een fijne groep mannen met een gezamenlijk verlangen ontmoet: de weg naar binnen willen gaan met behulp van meer belichaming'.

Huub ter Haar, Nijmegen - maart 2024


'Bedankt voor het afgelopen weekend waarin ik meer bij mijzelf heb mogen komen. Ik voelde me veilig en vertrouwd in de groep en bij een aantal mannen in het bijzonder'.

Arjen Beuckens - Beuckmindcoaching - maart 2024

 

'Wat een bijzondere ervaring was het Gay Retreat Weekend. Er werden nieuwe vrienden gemaakt, trauma's werden verwerkt en persoonlijke hobbels werden genomen. Echt heel fijn om als deelnemer dit weekend te hebben mogen meemaken'.
Anoniem - maart 2024


'Tijdens het gay-retreat-weekend heb ik een weekend lang kunnen ontspannen, ontdekken, verdiepen en verbinden met leuke en boeiende mannen. Onder bezielende leiding en in alle veiligheid heb ik met de andere deelnemers een ontdekkingstocht gemaakt in de mooie wereld van tantra massage. Ik heb ervaren dat ik goed op anderen kan afstemmen en daarbij ook dicht op mezelf kan afstemmen. En tussendoor boeiend en gezellig contact kunnen maken met andere mannen'.
Erik - maart 2024


‘Erg genoten van het weekend, goede organisatie met  verrassende sessies (geblinddoekt beleven van de zintuigen en  de king-massage!). Super leuke gelijkgestemde mannen ontmoet.
Dit smaakt naar meer. Ga zeker in de toekomst nog een keer meedoen aan jullie Gay Retreat Weekends’.
JS - maart 2024

'What a special experience this Gay Retreat Weekend was! We laughed and cried, made new friends, we shared experiences and deep feelings… so nice to have participated in this safety bubble you created as organizers. Glad and proud to have experienced your retreat. Thank you so much!'

 

‘Het was heerlijk om even weg te zijn en afstand te nemen van mijn drukte en mezelf en andere mannen op een mooie en krachtige manier te ervaren onder de fantastisch begeleiding van Peter, Johan en Benito bij wie ik mij heel veilig voelde. Ik kwam herboren en energiek weer terug en raad het iedereen aan. Alle mannen super bedankt!’
Paul - maart 2024

 

'Voor mij was nuttig dat ik tijdens het retreat op verschillende punten werd uitgedaagd om bij mezelf te blijven. Bij alle sessies en ook tijdens de sessies in heb ik dat uitstekend kunnen doen. Jullie hebben me uitgedaagd om me over te geven aan tantra massage, geblindoekte sensaties, touwen, dominantie en submissie, maar ook om na te denken over grenzen. Ik heb het beleefd als een fijne en mooie kennismaking hiermee'.

 

'De vier peilers van tantra gaan over: vertrouwen, overgave, doelloosheid, gelijkwaardigheid.  Misschien is het een optie om aan deze peilers nog wat meer aandacht te geven tijdens het weekend. Want hoe creëer je op zo'n korte tijd 'vertrouwen, overgaven, doelloosheid en gelijkwaardigheid'  als er aantrekking en aversie is, als er seksuele energie en prana is, als er groepjes en individuen zijn, als er zelfvertrouwen en onzekerheid is, als er kracht en kwetsbaarheid is. Hoe ga je om met deze peilers in een homo-groep: waar de realiteit ons leert dat een maatschappij de gay-community nog niet gelijkwaardig behandelt, waar de gay-community niet altijd gelijkwaardig naar elkaar kijkt'.