Wij organiseren speciaal voor gay en bi mannen inspirerende weekenden en dagworkshops op het gebied van bewustwording en tantra. Met gelijkgestemde mannen gaan we op een bewuste manier op zoek naar verdieping in ons leven. Door dit samen te doen raken we mooiere verbindingen vanuit het hart of juist kwetsbare lagen van pijn en afwijzing.

We volgen hier de weg van onvoorwaardelijke liefde en gaan van hoofd naar hart en van seks naar intimiteit. We zoeken samen naar jouw directe verbinding van buiten naar binnen, naar de plek wat de ziel heet. Als je als groep en als individu daar contact mee kan maken, ervaar je balans en kan je vanuit die plek leven, werken, liefhebben en zijn wie jij werkelijk bent.

Om dit pad te volgen en deze stap te nemen is moed nodig. Laat het geen opwelling zijn van lichamelijke verwachtingen, vertier of ego gerichtheid. Dit pad gaat over echtheid, kwetsbaarheid, overgave en vertrouwen. Heb vertrouwen in ons als team dat de intentie heeft de mooiste versie van jou naar boven te halen.

Wat we van jou als deelnemer vragen is te vertrouwen in overgave, je hart te openen en alle verwachtingen aan de kant te zetten. Wanneer je met een open geest en zonder verwachtingen aan het Gay Retreat Weekend deelneemt, is het mogelijk naar huis te gaan met geweldige ervaringen.