Dagworkshop In-To-Me-See voor gay couples (mannen)

*Zaterdag 7 juli 2024
*10.00-17.00 uur
*Opt' Hof, Villenbraken 10, 5492ND Nijnsel
*140 euro p.p. incl. lunch en sauna

 

Naar het inschrijfformulier

Intimiteit naar het Engels vertaald is Intimacy of te wel "in to me see". Mag de ander daadwerkelijk bij jou naar binnen kijken en laat jij je dan helemaal zien? Deze dag gaan we onze verlangens uitspreken, oude patronen in jullie relatie onderzoeken, we gaan van hoofd naar hart en van linham naar hart. Op een liefdevolle en veilige manier nemen we je mee. Door je hart te leren openen kan je er helemaal voor de ander zijn.

In de middag nemen we je mee in een tantrische massage reis waar we vooral gaan voelen en werken met de prana energie. We integreren de gevoelens die we in de ochtend hebben mogen ervaren in ons lichaam. We geven en ontvangen een massage waarbij we elkaar als leerweg mogen ervaren naar tantrische intimiteit met als basis onze prana (levensenergie).

Trainers

Eric de Jager
Trainer psycho trauma
Woont in Noord-Brabant

'Centraal in mijn leven staan (spiritueel) bewustzijn en persoonlijke groei. Ik ben nu inmiddels 25 jaar met deze thema's bezig middels eigen onderzoek, workshops, trainingen en intervisies die ik begeleid. De verbinding met mijn eigen ziel is altijd mijn koers'.

Johan Raaimakers
Tantra Teacher en Tantra Practitioner
Woont in Noord-Brabant

'Al meer dan 10 jaar ben ik actief bezig in de wereld van tantra en massage. Ik heb veel geleerd over de filosofie van het leven gezien vanuit een tantrische visie. Samen met het fysieke contact komen we daarin steeds meer in ons lichaam om ons hart te openen en onze ziel te volgen'.