gay retreat weekend tantra

Open je hart
Zet al je verwachtingen aan de kant en open je hart naar de ander.
Doe mee en ervaar de helende kracht van plezier en behandel het leven als een experiment.

Verbondenheid
Wanneer je met een open geest en zonder verwachtingen aan het Gay Retreat Weekend deelneemt,  is het mogelijk naar huis te gaan met een aantal geweldige ervaringen. Het gevoel van verbondenheid met gelijkgestemde gay en bi mannen, de mogelijkheid om liefdevol contact te delen met iemand buiten je normale spelparameters.

Programma dag 1

10.00 uur
Na aankomst ben jij ingedeeld op een 2-persoons kamer met jouw partner of een andere deelnemer.
11.00 uur
Na een ceremoniële ontvangst starten we het retreat op een luchtige manier om kennis te maken met elkaar en het team.
13.00 uur
Lunch
15.00 uur
We geven uitleg en oefeningen over het Wheel of Consent om de veiligheid en zuiverheid van onze intenties te waarborgen.  Lees meer over het Wheel of Consent
Ook gaan we deze middag onze magische handen activeren en een voetmassage ontvangen en geven.
18.00 uur
Diner
20.00 uur
De avond starten we met een verbindende dans waarbij we koppels maken om een hoofdmassage te geven en te ontvangen.

Programma dag 2

07.30 uur
Yin Yoga sessie
08.30 uur

Ontbijt
10.00 uur
We starten de ochtend met een lazy-dance waarna we koppels gaan maken voor het geven en ontvangen van de Prana-Flow massage rugzijde. Meer over het activeren van prana en de visie van deze massage vind je hier.
13.00 uur

Lunch
15.00 uur
We gaan weer nieuwe koppels maken en gaan verder met het geven en ontvangen van de Prana-Flow massage. Deze middag staat in het teken van de voorkant en het activeren van de chakra's.
18.00 uur
Diner
20.00 uur
Deze avond gaan we spelen met touw wat gaat over leiden en volgen met touw als tool. Op een onbevangen manier maken we koppels en ga je voelen hoe het is om op een liefdevolle manier te volgen of juist de leiding te nemen, te binden en gebonden te worden.

Programma dag 3

07.30 uur
Yin Yoga sessie
08.30 uur

Ontbijt
10.00 uur
Deze ochtend keren we naar binnen in een geblinddoekte innerlijke dans. Vanuit binnen kan je gaan voelen wat je als koning zou willen in het 'Koning & Dienaren'-massage ritueel.
We maken koppels van drie en je gaat binnen jouw ziel en verlangen een massage ontvangen van jouw twee dienaren, afgestemd naar jouw wensen. Alles zuiver zonder seksuele verlangen of begeerte wensen en dienen. We wisselen drie keer van rol zodat alle deelnemers de innerlijke koning mogen gaan voelen.
13.00 uur
Onze laatste gezamenlijke lunch waarna we ook gezamenlijk de ruimtes en de eigen kamer schoon en netjes achterlaten.
15.00 uur
Dan hebben we allemaal het pand verlaten en gaan we vervuld naar huis met nieuwe ervaringen en nieuwe verdiepende vriendschap met jezelf en anderen.