Dagworkshop Tantrische Soul & Body voor single gay mannen

*Zaterdag 6 juli 2024
*10.00-17.00 uur
*Opt' Hof, Villenbraken 10, 5492ND Nijnsel
*140 euro p.p. incl. lunch en sauna

Naar het inschrijfformulier

De dag staat in het teken van  het delen van intimiteit op diverse terreinen. In een veilige setting, met gelijkgestemde mannen en onder begeleiding is er ruimte om je ervaringen hierin te delen en te voelen. De ochtend richt zich op je bewust worden van jouw essentie. Door oefeningen, meditaties en onderzoek brengen we je daarmee in contact.

In de middag nemen we je mee in een tantrische massage reis waar we vooral gaan voelen en werken met de prana energie. We integreren de gevoelens die we in de ochtend hebben mogen ervaren in ons lichaam. We geven en ontvangen een massage waarbij we elkaar als leerweg mogen ervaren naar tantrische intimiteit met als basis onze prana (levensenergie).


Trainers

Eric de Jager
Trainer psycho trauma
Woont in Noord-Brabant

'Centraal in mijn leven staan (spiritueel) bewustzijn en persoonlijke groei. Ik ben nu inmiddels 25 jaar met deze thema's bezig middels eigen onderzoek, workshops, trainingen en intervisies die ik begeleid. De verbinding met mijn eigen ziel is altijd mijn koers'.

Johan Raaimakers
Tantra Teacher en Tantra Practitioner
Woont in Noord-Brabant

'Al meer dan 10 jaar ben ik actief bezig in de wereld van tantra en massage. Ik heb veel geleerd over de filosofie van het leven gezien vanuit een tantrische visie. Samen met het fysieke contact komen we daarin steeds meer in ons lichaam om ons hart te openen en onze ziel te volgen'.